Rendezvényeink

2024

május

18

Tavaszi Gépmosás

A nagy sikerre való tekintettel idén újra gépmosásra invitáljuk a repülés szerelmeseit.
Nincs más dolgod, mint kitölteni a regisztrációs felületet és a két lehetséges időpont közül kiválasztani a neked szimpatikusat. Ezután egy egyszerű kérdésre válaszolni, majd várni a sorsolás eredményét.
Ugyanis a helyes válaszolók közül mindkét napra 10-10 páros belépőt sorsolunk ki, akik segítkezhetnek az udvaron sorakozó gépek takarításában.
Sorsolás időpontja: május 6. Ezen a napon e-mailben tájékoztatjuk a nyerteseket és várjuk őket a megjelölt napon.

2024

június

22

Múzeumok Éjszakája

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum idén is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája eseménysorozathoz!

Részletek hamarosan...

 

2024

július

14

Emiliana Torrini koncert

 Emiliana Torrini koncert a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban
 
A világhírű izlandi énekes-dalszerző, Emiliana Torrini, egy különleges és egyedülálló koncerttel érkezik Magyarországra, melynek helyszíne a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum.
 

  • Dátum: 2024. július 14.
  • Helyszín: RepTár Szolnoki Repülőmúzeum, Szolnok, Indóház út 4-6.
  • Kapunyitás: 19:00 óra, koncert kezdete: 21:00 óra.
 
Emiliana Torrini, aki a "Gyűrűk Ura: A két torony" film megható betétdalával, a "Gollum's Song"-gal, valamint a világszerte ismert „Jungle Drum” slágerével robbant be a köztudatba, most egy rendkívüli új albummal érkezik. A "Miss Flower" című lemeze egy titokzatos és inspiráló történetet mesél el, amely Geraldine Flower különleges életét idézi fel.
 
Ezen az estén nem csupán Emiliana Torrini lenyűgöző hangjára és dalaira számíthatunk, hanem egy mélyen személyes és inspiráló új album bemutatójára is, amely a barátság, a veszteség és az újrakezdés témáit dolgozza fel.
Emiliana Torrini ezen turnéja során Magyarországon kizárólag Szolnokon ad koncertet, így ez az est egy ritka és felejthetetlen élmény lesz mindazok számára, akik szeretnék élőben is megtapasztalni Emiliana varázslatos zenei világát.

Az album története:
Emiliana és barátnője, éppen Zoe nemrég elhunyt édesanyjának leveleit böngészték, amikor rábukkantak az idős hölgy rendkívüli, titkos életére. Zoe mély gyászában volt, Emiliana pedig igyekezett vigaszt nyújtani neki, amikor mindketten ugyanarra a gondolatra lettek figyelmesek: Mi lenne, ha?
Mi lenne, ha ezt a rendkívüli nőt - Geraldine Flowert - akiről éppen csak most tudták meg (leveleken, naplókon és fényképeken keresztül) hogy kilenc házassági ajánlatot kapott, de soha nem ment férjhez, volt egy részmunkaidős állása és szeretői között szerepelt egy a CIA-val kapcsolatos amerikai diplomata, és egy trinidadai acél dobos is, valahogyan újra életre keltenék?
És mi lenne, ha mindez az ő történeteinek zenére való átültetésével történne meg?
Nos, ez a "Mi lenne, ha?" virágozni kezdett és 10 év után újra szólólemezt jelentetett meg Torrini. A  Miss Flower című album lenyűgözően idézi fel egy nő életét, újraértelmezve egy olyan különleges művész által, mint Emiliana Torrini.

 
Jegyinformációk:
  • A jegyek megvásárolhatók a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum recepcióján és online: Emiliana Torrini koncert (livetickethub.hu)
  • Koncertjegy 6.500 Ft, amely egyszeri belépésre jogosít.
  • Kombinált jegy 7.500 Ft. A kombinált jegy lehetőséget biztosít a RepTár látogatására a koncert napján, 10:00 és 18:00 óra között, majd az esti koncertre való belépésre.

2024

augusztus

10

Drone Day

A RepTár Drone Day idén negyedik alkalommal, 2024. augusztus 10-én kerül megrendezésre a Drone Hungaryvel együttműködve. Ez a nap a drónokról, a repülésről és az innovációról szól.

Részletek hamarosan...

 

2024

augusztus

31

RepTár Piknik

Piknikezz a repülőgépek árnyékában!


Részletek hamarosan...
 

2024

december

28

Star Fans Day

2024-ben újra STAR FANS DAY a RepTárban!

Repüljünk el együtt egy messzi-messzi galaxisba!

Részletek hamarosan...