Rendezvényeink

2019

augusztus

31

RepTár Piknik

Piknikezz a repülők árnyékában 2019-ben is!
A hagyomány folytatódik, az idén a harmadik RepTár Pikniket a RepTár szülinapjával és a "Szolnok Napja" programjaival kötjük össze.
Ezen a napon 1500 Ft/fő kedvezményes belépőjeggyel várjuk vendégeinket, amit a szolnoki lakcímkártyát felmutatók 1000 Ft/fő áron válthatnak meg.
VIP Pass vásárlására is van lehetőség elővételben a RepTár recepcióján és wenshopjában. Ára: 5900 Ft, amely tartalmazza a belépőt és korlátlan élményelem használatot (kivétel MiG-29 szimulátor).
A meglévő élményelemeink mellett
(4D mozi (800 Ft/fő), MiG-29 szimulátor (800Ft/fő), a JAK-52 és MiG-21 pilótapont, csúszópálya a katonai akadálypályán (800Ft/fő))
ÚJRA KINYITJUK a MiG-29-es vadászgépet.
Beszállókártya (JAK-52, MiG-21, MiG-29 és MiG-21 fülke):        1500 Ft/fő
Budapestről, a Nyugati pályaudvarról a 424 247 gőzvontatású nosztalgia vonat érkezik először a Szolnok vasútállomásra, majd a múzeum kapujához, - a RepTár mögötti vágányra, ahol a látogatók a nap folyamán megcsodálhatják a patinás kocsikat, valamint a mozdonyt.
Lesz drónreptetés az udvaron és RC tank bemutató is (díjmentes program).
Big Air Bag, amely tökéletesen visszaadja a szabadesés élményét kötelek és kiegészítő kellékek használata nélkül. A korábbi RepTár Piknik tapasztalatok alapján egyaránt kedvence kicsiknek és nagyoknak, hiszen a különböző ugrásmagasságok miatt minden korosztály megtalálja a repülés élményét. (500 Ft/fő/alkalom)
A RepTár udvarán kialakításra kerül egy lézerharc pálya, ahol lézerpuskával két csapat játszik egymás ellen. Egy fantasztikus csapatjáték, amely fejleszti a gondolkodást, a vezetési készségeket és a csapatmunkát. (díjmentes program)
Aerotrim 3D karika, azaz egy űrhajós kiképzésen vehetnek részt a legbátrabbak. (500 Ft/fő/alkalom)
6 méter magas mászófal várja a kihívást kedvelőket. (500 Ft/fő/alkalom)
A Darumadár segítségével több 10 méteres magasságba lehet emelkedni és fentről megtekinteni a RepTár udvarát és Tisza-part környékét. (1500 Ft/fő/alkalom)
Érkeznek a Kisteleki Oldtimer motorosok és a toborzópont katonái. (díjmentes program)
A Felelős Szülők Iskolájával együttműködve valósítjuk meg az alábbi tartalmas élményprogramokat:
- Örök siker a színes óriás kooperációs ernyő. (díjmentes program)
- Kutyás bemutató, ahol a gyerekek megtudhatják, hogy a terápiás kutyák miben segíthetnek a fogyatékkal élő embereknek. (díjmentes program)
- Kialakításra kerül egy tudományos játszóház és műhely is, ahol a kisiskolás gyerekek látványos, tudományos kísérletekben vehetnek részt. (díjmentes program)
- A pákozdi Katonai Emlékpark munkatársainak jóvoltából Raptor lézerharcban, kézigránát dobó gyakorlaton, alaki kiképzésen és egy huszárságtörténeti vetélkedőn is részt vehetnek a látogatók. (díjmentes program)
Todó sportol és a Puszirablók című egyedi interaktív műsorokban vehetnek részt a bátor vállalkozók a Vagon színpadon – Víg Balázs kortárs író előadásában, aki a saját meséjét kelti életre, sok nevetéssel és szerepjátékkal. (díjmentes program)
A szolnoki Kölyökpark jóvoltából a német tervezésű Quadro nevű tervező játék is kipróbálható, ahol a lényeg a kreatív gondolkodás fejlesztése. Tervezés, építés, játék - Kreativitás, térlátás, mozgás. Egyedülállóan kreatív és komplex német játék, melynek elsődleges célcsoportja a 2-12 év közötti korosztály.
A „Create and Build” típusú játékrendszer modulokból és elemekből áll, szinte korlátlan variációs lehetőségekkel. Az számítógépes világban online megtervezett bármilyen eszközt – repülőt, autót, stb. – a valóságban , ott helyben is megépíthetnek a vállalkozó kedvű gyerekek. (díjmentes program)
A Honvédelmi Minisztérium és az MH 86. Szolnok Helikopterbázis jóvoltából 13.00 és 15.00 órakor JAS-39 Gripen vadászgép és Mi-24 harci helikopterek húznak át a RepTár felett.
Egyedi csillámtetoválással készülünk a bevállalósoknak. (500 Ft/fő)
Éttermünk ajánlata változatos és tápláló kínálattal gondol kicsikre és nagyokra - természetesen egy kis édesség sem maradhat el az ünnepnapon!
Ajándékboltunkban megtalálhatóak a szolnoki és "reptáras" emléktárgyakon, ruhanemükön kívül a repülés történetéhez kapcsolódó felvarrók, szakirodalom is széles választékban.
Megéri útra kelni!
Szeretettel várjuk látogatóinkat egy önfeledt családi napon!
(Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk!)
 

2019

szeptember

28

Repülős Családi Pizsamaparti

Éjszakai bevetés a RepTárban
Javasolt életkor: 6+ életév
Célcsoport: gyermek szülővel, családok

Különleges ottalvós kaland egy nem mindennapi helyszínen!

A Da Vinci Családi PIZSAMAPARTI olyan egyedülálló program, amelyen a résztvevők élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó tematikákkal.

A pizsamaparti előzetes jelentkezéshez kötött, jelentkezni a pizsamaparti@mertmarketing.hu címen lehet.
Szükséges információk a jelentkezéshez: résztvevők nevei, email cím + telefonszám, számlázási cím/lakcím. Gyerekek esetén életkor, szülő/gondviselő neve, elérhetőségei (email cím + telefonszám, számlázási cím/lakcím).
ÁRAK: 8000 Ft/ fő
Időpont: 2019. szeptember 28. 19 órától szeptember 29. 8 óráig
 

2019

december

27

Star Wars Day a RepTárban

Egy nap , ami a Star Wars-ról szól a RepTárban!
Különleges programokkal készülünk a Star Wars kedvelőinek idén is. 

A kiállítás a RepTárba váltott alap belépőjeggyel látogatható.
Részletek hamarosan.
Időpont: 2019. december 27. 10 órától 18 óráig