Rendezvényeink

2024

augusztus

10

Drone Day

A RepTár Drone Day idén negyedik alkalommal, 2024. augusztus 10-én kerül megrendezésre a Drone Hungaryvel együttműködve. Ez a nap a drónokról, a repülésről és az innovációról szól.

Egész napos programmal várja a látogatókat a RepTár, a IV. Drone Day-en. A múzeum élményelemein (4D mozi, szimulátor, csúszópálya, 3D karika, Pilótapont) kívül számos érdekes bemutatóval készülnek a kiállítók.

Drónra szerelt kamerán keresztül különleges szemszögből csodálható meg a RepTár a Drone Eye program keretein belül, amit profi szakkommentátor közvetít. A látogatók közelről is megismerkedhetnek a videós, rendőrségi, katonai, mezőgazdasági és versenydrónokkal.
Drónpilóta szeretnél lenni? A legjobb helyen jársz. A kiállítók hiteles és megbízható információkat tudnak adni a repülés rejtelmeiről és a jogi szabályozásokról. Az élmények fokozásaként, ki is próbálhatod magad drónpilótaként! Akadályokon átrepülve megtapasztalható, milyen is drónt irányítani. A drónszimulátorral pedig összemérhető a lelkes látogatók ügyessége és precizitása. A nap folyamán több alkalommal is beindításra kerül egy METEOR-3MA gázturbinás sugárhajtómű.

A MH Kiss József 86. Helikopterdandár közreműködésével a YAW2 VR szimulátor is kipróbálható a nap folyamán.

A rendezvény a RepTárba megváltott belépőjeggyel látogatható.
 

2024

augusztus

31

RepTár Piknik

Piknikezz a repülőgépek árnyékában!


Részletek hamarosan...
 

2024

december

28

Star Fans Day

2024-ben újra STAR FANS DAY a RepTárban!

Repüljünk el együtt egy messzi-messzi galaxisba!

Részletek hamarosan...