Ügyfélszolgálat: Tel.: +36 56 781-538; +36 56 781-534
E-mail: shop@reptar.hu

 

REPTÁR SZOLNOKI REPÜLŐMÚZEUM
+36 56 781-538 ;  +36 56 781-534
E-MAIL: SHOP@REPTAR.HU
5000 SZOLNOK, INDÓHÁZ ÚT 4-6.

LEGO® DUPLO Town Repülőgép és repülőtér

Értékelés:

A kép csak illusztráció.
A termék a valóságban eltérő lehet.


Repítsd egy újabb helyszínre a kisgyermekek képzeletét minden nap a LEGO® DUPLO® Városi kalandok Repülőgép és repülőtér játékkal!
Vágjatok bele izgalmas kalandokba és egy családi szórakozásba egy utasszállító repülőgép fedélzetén! Csatlakozzatok az apukához és a lányához, miközben elrepülnek, hogy meglátogassák a családjukat és a barátaikat.
A repülő felső része levehető, így a belsejében még több hely lesz a játékhoz. A repülőgépnek nyitható ajtaja, forgatható irányítótornya és poggyászcsúszdája van... emellett hatalmas ölelések is várnak érkezéskor!
Osztozzatok a légi kalandokban a LEGO® DUPLO® Városi kalandok Repülőgép és repülőtér játékkal, és repítsd egy újabb helyszínre a kisgyermekek képzeletét minden nap!
Tartalmaz 3 DUPLO® figurát – egy apukát, egy lányt és egy pilótát –, egy repülőgépet levehető tetővel, valamint egy poggyászcsúszdával ellátott, forgatható irányítótornyot is. A mókás kiegészítők között találtok plüssmacit, zászlót és nyitható bőröndöt, amelyek valósághűvé varázsolják a légi szerepjátékot.
A fantáziadús, repülőgépes utazások és a családi összejövetel eljátszásával a szülők és az óvodások csodálatos kalandokban, izgalmas tevékenységekben és értékes fejlődési mérföldkövekben is osztozhatnak.
Szórakoztató, repülős játékkészletet keresel a 2 éves vagy nagyobb óvodásoknak? A LEGO® DUPLO® Városi kalandok Repülőgép és repülőtér készlettel a fiatalok képzelete a felhők között fog szárnyalni!
A játékkészlet több mint 22 cm magas, 38 cm széles és 29 cm mély, emellett könnyedén kombinálható más LEGO® DUPLO® készletekkel is, így még több fantáziadús játéklehetőséget nyújt.
Az átlátható építési útmutatóban egyszerű, illusztrált történeteket találtok a készlet elemeivel, így még több mókával dobhatjátok fel a kreatív építést.
Minden LEGO® DUPLO® játékkészletet úgy terveztünk, hogy a fantáziadús funkciók végtelen, fejlesztő játékra bátorítsák a gyermekeket, amiben a szülők is osztozhatnak velük.
A LEGO® DUPLO® játékkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.
A LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.
Gyermekek számára 2 éves kortól alkalmas.

Vásárolni kívánt mennyiség:
- +

Eredeti ár: 10.990 Ft
Akciós ár: 9.891 Ft (Nettó: 7.788 Ft + Áfa)

Mennyiség:
Kevesebb, mint 5 db

Ezek is érdekelhetik

LEGO DUPLO Űrsikló küldetés

10% kedvezmény

Akciós ár: 6.291 Ft6.990 Ft

Hozzáadás a kosárhoz

LEGO® City Police: Rendőrségi helikopter

10% kedvezmény

Akciós ár: 3.231 Ft3.590 Ft

Hozzáadás a kosárhoz

LEGO® Creator Kiberdrón

10% kedvezmény

Akciós ár: 3.735 Ft4.150 Ft

Hozzáadás a kosárhoz

LEGO City Nagyszerű járművek Műrepülőgép

10% kedvezmény

Akciós ár: 2.835 Ft3.150 Ft

Hozzáadás a kosárhoz

LEGO® City Fire - Tűzoltó helikopter

10% kedvezmény

Akciós ár: 9.891 Ft10.990 Ft

Hozzáadás a kosárhozHozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése