Rendezvényeink

2019

Április

13

Repülős Családi Pizsamaparti

Éjszakai bevetés a RepTárban
Javasolt életkor: 6+ életév
Célcsoport: gyermek szülővel, családok

Különleges ottalvós kaland egy nem mindennapi helyszínen!

A Da Vinci Családi PIZSAMAPARTI olyan egyedülálló program, amelyen a résztvevők élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó tematikákkal.

A pizsamaparti előzetes jelentkezéshez kötött, jelentkezni a pizsamaparti@mertmarketing.hu címen lehet.
Szükséges információk a jelentkezéshez: résztvevők nevei, email cím + telefonszám, számlázási cím/lakcím. Gyerekek esetén életkor, szülő/gondviselő neve, elérhetőségei (email cím + telefonszám, számlázási cím/lakcím).
ÁRAK: 8000 Ft/ fő
Időpont: 2019. április 13. 19 órától április 14. 8 óráig
 

2019

június

22

RepTár Esték

„Eltérített, lelőtt, elszabadult, eltűnt repülőgépek”
Kositzky Attila nyugállományú repülő altábornagy lesz az előadója a különleges repülési eseményeket bemutató előadásnak. Kositzky tábornok szakértője a témának, hiszen, ő maga is 43 évig repült és 38 évig „a vadászpilóták kenyerét ette”. Mint oly sok mindenben, a magyarok elsők voltak a gépeltérítésben is – erről és nemzetközileg hírhedt incidensekről is szó lesz a RepTár Esték ezen előadásában.

Előadó: Kositzky Attila, nyugállományú altábornagy
Időpont: 2019. június 22. szombat 17 óra
Helyszín: RepTár Konferenciaterem
A belépés díjtalan.

2019

július

05

Ákos koncert a RepTárban!

Ákos hazánk egyik legnépszerűbb pop-rock ikonja. Kossuth-díjas magyar dalszerző, zeneszerző, költő, énekes-előadóművész.
Az 1987-ben megalakult Bonanza Banzai kultzenekar alapítójaként, énekeseként országos hírnévre tett szert. Szólókarrierje kezdetben a zenekarral párhuzamosan futott, 1994-től, az együttes felbomlásától kezdve szólistaként lép fel.
A Bonanzával kilenc, szólistaként tizenhét magyar nyelvű és hat angol albumot készített. A magyar kiadványok többsége aranylemez lett, de több platina is van köztük. Számos országjáró turné főszereplőjeként több száz élő koncertet adott.
Időpont: 2019. július 5.
Helyszín: RepTár udavara
Jegyár egységesen: 8 900 Ft/db
Jegyek vásárolhatók a RepTár recepcióján valamint
Online jegyvásárlási lehetőség: https://ticket-shop.hu/buy/82
Kizárólag állóhelyek kerülnek értékesítésre, a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik!

2019

október

23

RepTár Esték

"A roncsok új élete"
A II. világháború idején kb. háromezer repülőgép zuhant le a mai Magyarország területén. A lezuhant roncsokat tilos volt a civil lakosságnak elszállítani, ennek ellenére nagyon sok esetben a helyi lakosok szinte teljesen újra hasznosították a lezuhant repülőgépek darabjait.  A magyar találékonyságnak köszönhetően a roncsok új funkciót kaptak és sok esetben évtizedekig használták a tanyák és a falusi házak udvaraiban. Amikor a helyi emberek megőrizték ezeket a darabokat nem is gondoltak arra, hogy milyen jelentős repüléstörténeti értékmentést hajtottak végre. Sok esetben az eltett roncsdaraboknak köszönhetően sikerült egy-egy történetet kideríteni.
Ezeknek a történeteknek a nyomába eredt Magó Károly roncskutató, aki az este előadója lesz.

Előadó: Magó Károly roncskutató, az MH 86. Szolnok Helikopterbázis zászlósa
Időpont: 2019. október 23. szerda 17 óra
Helyszín: RepTár Konferenciaterem
A belépés díjtalan.