Ügyfélszolgálat: Tel.: +36 56 781-538; +36 56 781-534
E-mail: shop@reptar.hu

 

NEM TÁMOGATOTT BÖNGÉSZŐ!

Az Internet Explorer olyan verzióját használod, amelyet az oldalunk nem támogat!
Kérjük használd a Google Chrome, a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer legfrissebb verzióját!
További segítségért hívd ügyfélszolgálatunkat.

Frissítsen egy korszerű böngészőre!

Fizetési módok

Webáruházunkban kizárólag bankkártyás fizetési lehetőség van.
 

A domborítottan nyomott bankkártyával való fizetés:

Bankkártyás fizetés esetén a Vevő a felhasználói felületen található ‘Pénztárból’ átirányításra kerül az OTP Bank biztonságos weboldalára, amelyen keresztül ténylegesen megtörténik a vételár kiegyenlítése. A Vevő bankkártyájának adatait Eladó semmilyen módon nem rögzíti, azok nem is jutnak az Eladó tudomására.


Sikeres fizetéskor a pénzintézeti weboldal a Vevőt visszairányítja a felhasználói felületre. Az esetlegesen sikertelen teljesítés alkalmával ugyanez történik, és a Vevő ismételten megkísérelheti a bankkártyája használatát.

A Rendelés kizárólag abban az esetben minősül érvényesen leadott rendelésnek, amennyiben a Kosárban szereplő termékek vételára, valamint a Weboldal által számított szállítási díj az Eladó részére a webshopon megadott pénzforgalmi számláján maradéktalanul jóváírásra kerül. A fizetés napja az a nap, amikor a jelen pont szerinti összeg az Eladó webshopon megjelölt pénzforgalmi számláján jóváírásra kerül. Az Eladó a leadott rendelést a regisztrációkor megadott elektronikus levélcímen igazolja vissza, a megrendelés a visszaigazolással válik elfogadottá.

Az Eladó az érvényesen leadott rendeléseket minden héten kedden és pénteken adja át a Szállító részére kiszállításra. Amennyiben a megrendelés teljesítése a fenti határidőben az Eladón kívül álló okból nincs lehetőség, úgy erről a tényről és a szállítás várható határidejéről az Eladó elektronikus levélben értesítést küld. Az áruk kiszállítása a rendelések beérkezési sorrendje szerint történik, a készlet erejéig.

 
 
SZÁLLÍTÁS:

A Termékek kiszállítása MPL futárszolgálattal házhoz vagy Sprinter futárszolgálattal Pick Pack Pontra történő kiszállítással történik. A megrendelt termékek teljesítése a Szállító tájékoztatása szerint történik. A Szállító kiválasztása során az Eladó a Felhasználók érdekeit szem előtt tartva járt el, azonban a Szállító tevékenységéért, annak késedelmes vagy hibás voltából fakadó valamennyi kártért az Eladó a felelősségét Ptk. rendelkezései szerint kizárja.

A megrendelt csomagokat csak a fizetés után áll módunkban kiszállíttatni, a kiválasztott szállítási módnak megfelelően: Házhoz szállítás vagy Pick Pack Pontra történő kiszállítás.

Házhoz szállítás esetén:
 
A beérkezett és kifizetett megrendeléseket kedden és csütörtöki napokon postára adjuk.
Az MPL futárszolgálat a feladott csomagokat 1-3 munkanap alatt szállítja ki, kérjük pontos elérhetőség (telefonszám) megadását.
 
A szállítás díja: 1.690 Ft
 
Pick Pack pont esetén:

A beérkezett és kifizetett megrendeléseket kedden és csütörtöki napokon postára adjuk.
 A Sprinter futárszolgálat a feladott csomagokat 1-3 munkanap alatt szállítja ki.

Ügyfeleink kényelmesen, és gyorsan vehetik át rendeléseiket, igazodva napjuk menetéhez.
 
  • Vásárolj interneten terméket, majd a kézbesítési opciók során válaszd ki a legközelebbi Pick Pack Pont-ot
  • A rendelést követően a webáruház e-mail üzenetben értesítést küld arról, hogy mikor adja át a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
  • A csomag útját nyomon követheted a webáruház által megadott azonosító kód/csomagszám megadásával weboldalunkon keresztül www.pickpackpont.hu
  • Értesítünk, amikor a csomagod megérkezik a választott Pick Pack Pontra
  • A csomagod átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésedre
A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál, az Inmedio és Player’s Room és 220volt üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV, MOL és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a COOP élelmiszerboltok pedig vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget. Az üzletek nyitvatartási ideje rugalmas, ráadásul hálózatunk több tagja vasárnap is nyitva tart, így a csomagok egész hétvégén átvehetők.

A szállítás díja: 1.250 Ft

10.000Ft feletti megrendeléseket Pick Pack pontos szállítás esetén Magyarország területén ingyen szállítjuk ki

Postai elsőbbségi ajánlott levél:

Ezt a szállítási módot kizárólag csak ajándékutalvány rendelése esetén lehet kiválasztaniA szállítás díja: 650 Ft

 
Bolti átvétel esetén:
 
Amennyiben Szolnokon vagy környékén laksz, van lehetőség a RepTár ajándékboltjába is átvenni a megrendelt termékeid.
 
Díja: 0 Ft


 
 
 

Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése