Ügyfélszolgálat: Tel.: +36 56 781-538; +36 56 781-534
E-mail: shop@reptar.hu

 

NEM TÁMOGATOTT BÖNGÉSZŐ!

Az Internet Explorer olyan verzióját használod, amelyet az oldalunk nem támogat!
Kérjük használd a Google Chrome, a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer legfrissebb verzióját!
További segítségért hívd ügyfélszolgálatunkat.

Frissítsen egy korszerű böngészőre!

Garancia

Garancia


VÁSÁRLÁSI GARANCIÁINK
 
Garanciális feltételek
A reptar.hu/webshop Webáruház az általa eladott termékekre a gyártó által vállalt garanciát vállalja. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük.
Kérjük, a számlát feltétlen őrizzék meg, mert a garancia csak a számla bemutatásával és eredeti dobozban, hiánytalanul, tartozékokkal együtt visszaküldött termékre érvényesíthető.
Amennyiben a termék gyári hibásan kerül szállításra és a hiba a kézhezvételtől számított 3 munkanapon belül érvényesíti csereigényét, a terméket kicseréljük.
Rendeltetésszerű használat mellett, 3 munkanapon túl jelentkező gyári hiba esetén a hibás terméket javításra vesszük vissza. Ha a termék 14 napon belül nem javítható, a terméket kicseréljük.
A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Megrendelőt terheli.

Minőségi garancia
Amennyiben a megvásárolt termékekkel kapcsolatosan minőségi problémája adódna, kérjük, írja meg reklamációja okát és juttassa vissza címünkre RepTár Szolnok Nonprofit Kft. 5000 Szolnok Indóház út 4-6. címre. Amennyiben telefonon szeretne ügyfélszolgálatunkkal beszélni, hívja a 06 56/ 781 534-es telefonszámot.
 
Szolgáltatásunk garanciája
Amennyiben szolgáltatásunkkal bármilyen problémája adódna, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Igyekszünk problémáját mielőbb megoldani.
 
VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA
 
14 nap visszavásárlási garancia. Ha a termék nem felel meg az elképzeléseinek, és 14 napon belül érvényesíti visszavásárlási igényét a 17/1999. Kormányrendelet értelmében minden kötöttség nélkül visszafizetjük az árát.
 
Az elállási jog feltételeiről:
Az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől és a szerződéstől. Ebben az esetben a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. köteles az Ön által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket Ön, azaz a fogyasztó viseli. A fogyasztót (Önt) ezen felül egyéb költség nem terheli. A RepTár Szolnok Nonprofit Kft. azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy terméket kizárólag számlával együtt tudunk visszavenni vagy cserélni.
Írásban történő elállás esetén a vevőnek elegendő az elállási nyilatkozatát, igazolható módon, 14 munkanapon belül feladni mely feladásnak a költsége önt terheli, ami után a visszavásárlási garancia a fentebb leírtak alapján érvényesíthető.
 
A távollevők között kötött szerződés: (17/1999. Kormányrendelet)
 
A RepTár Szolnok Nonprofit Kft. 5000 Szolnok, Indóház út 4-6. székhelyű vállalkozás (melynek adószáma: 25439836-2-16 cégjegyzékszáma:16-09-016587; telefon száma: 06 56/ 781 530; a reptar.hu/webshop üzemeltetője. Mely áruházat az Internet és egy megfelelő eszköz használatával, amit a teljesség igénye nélkül: személyi számítógépnek, mobilkommunikációs eszköznek (mobiltelefonnak), hordozható számítógépnek is hívhatnak a www.reptar.hu/webshop/ cím megfelelő helyre való beírása után érhetnek el.
 
Mivel a szerződés úgy jön létre a fogyasztó, mint vevő és a fogyasztónak nem minősülő szervezet, esetünkben a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. között hogy a szerződés megkötéséhez egy távközlő eszközt használunk a szerződést távollevők között kötött szerződésnek nevezzük.
A reptar.hu/webshop internetes áruházban mindazok vásárolhatnak, akik regisztrálták magukat honlapunkon és ezzel vásárlási feltételeinket, elfogadták. A RepTár Szolnok Nonprofit Kft. a szerződés megkötése előtt, de legkésőbb a szerződés megkötésekor köteles a vevőt tájékoztatni a kormányrendeletben leírt feltételekről. Így reptar.hu/webshop internetes áruházba való regisztráció a távszerződés elfogadásához (feltételezett elolvasásához) kötött. Regisztrálni, illetve meglévő adatainkkal belépni, azokat módosítani legalább egy termék kosárba helyezése után lehetséges. Regisztráció után azonnal megkezdhetik vásárlásukat a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. online áruházban.
A Megrendelőlap elküldésével és annak a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a reptar.hu/webshop (RepTár Szolnok Nonprofit Kft. 5000 Szolnok, Indóház út 4-6. Kft; adószám: 25439836-2-16; cégjegyzékszám: 16-09-016587; mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között mely írásban kötött szerződésnek minősül! A szerződés nyelve magyar. A szerződés iktatásra kerül és a későbbiek folyamán hozzáférhető.
A szerződés megkötése előtt kötelesek vagyunk a fogyasztót tájékoztatni.
 
A cégadatokról:
Cégnév: RepTár Szolnok Nonprofit Kft.
Székhely: 5000 Szolnok, Indóház út 4-6.
Cégjegyzék szám: 16-09-016587
Adószám: 25439836-2-16

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságairól:
A szerződés tárgya a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. által üzemeltetett internetes áruházban megvásárolható valamennyi árucikk, melyek lényeges tulajdonságait "A termék adatlapja" gombra való kattintás után tudhat meg részletesen.
 
Az ellenszolgáltatásról:
Beleértve az ellenszolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb fizetési kötelezettségeket is. Az ellenszolgáltatás a termék ára, a kapcsolódó fizetési kötelezettségek a vásárolt termék kiszállítási díját jelentik. A termékek mindenkori ára a termék adatlapján található, amely Magyar Forintban értendő és tartalmazza a mindenkori ÁFA-t.
 
 
A szállítási fizetési feltételekről:
 
1. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A házhoz szállítást a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. saját maga vagy megbízásából futárszolgálat, illetve a Magyar Posta végzi.

A házhoz szállítási szolgáltatás nem ingyenes!
 
A pontos szállítási költségeket és a házhoz szállítás időpontját a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. e-mailen keresztül minden esetben előzetesen egyezteti Önnel.

A Futárszolgálat az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől!) számított 24/72 órán belül. Kérem, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.
 
 
2. FIZETÉSI FELTÉTELEK
 
Fizetés: Webáruházunkban kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie. Az árak Magyar forintban értendők melyek tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Amennyiben házhozszállítási szolgáltatást nem igényelt, abban az esetben a megrendelt terméket a RepTár Szolnok Nonprofit Kft.  áruházban (5000 Szolnok, Indóház út 4-6.) átveheti.

Ön minden esetben postai úton részletes számlát kap a megrendelt termékekről a rendelést teljesítő Webáruház Online Áruháztól.
  

Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése