• 80 fős befogadó képességű konferenciaterem, és további létszám befogadási lehetőség egyéb terek kialakításával
  • Catering biztosítása
  • Parkolóhelyek
  • Technikai háttér biztosítása
  • Exkluziv környezet
  • Nagy sávszélességű internet

Ha egy rendhagyó környezetben szeretnéd megrendezni a céges rendezvényedet a legjobb választás számodra a RepTár Szolnoki Interaktív Repülőmúzeum.

A RepTár ideális helyszíne konferenciáknak, workshopoknak, tréningeknek, bármely üzleti rendezvénynek. Egy 80 fős, két egyenlő részre szeparálható azonos színvonalú helyszín biztosítja zártkörű vagy nyílt események profi megvalósítását.

A rendezvénytermünk épp úgy alkalmas kis létszámú 10-15 fős szakmai megbeszélés, találkozó vagy tréning lebonyolítására, mint egy 80 fős konferencia vagy fogadás megrendezésére. A RepTár területein (Hangár, Rámpás rakodó) egyedi elrendezés, egyedi megegyezés alapján nagyobb létszám befogadására alkalmas terek kialakíthatóak.

A RepTárban minden feltétel adott egy sikeres üzleti esemény kivitelezéséhez. A helyszín biztosításán túl számos szolgáltatással támogatjuk rendezvényét. Éttermünk, mesteri fogásokat vonultat fel, legyen szó ültetett vagy állófogadásról a konferenciát követően.

Minden helyszín magas technikai háttérrel rendelkezik, WiFi segítségével a múzeum területén díjmentes szélessávú internet-elérést biztosítunk. Megvalósítható rendezvénytípusok: konferencia, workshop, családi nap, sajtótájékoztató, állófogadás, partnertalálkozó, dolgozói party, csapatépítés. Vendégeink számára ingyenes parkolást biztosítunk RepTár parkolójában.