Sajtószoba

Magyar Nemzeti Levéltár és a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum együttműködési megállapodást kötött
Muzeum 303 ünnepélyes megnyitója
A múzeum megnyitóján a RepTár is részt vett.
A RepTár első könyvének bemutatója
Magó Károly: Szolnok repüléstörténete 1945-ig
Kiskunhalason állomásozott a Mozaik Múzeumtúra edukációs programja - 2017 - 11 - 30
A kiskunhalasi KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégiumba látogatott el a Mozaik Múzeumtúra iskolai edukációs programja. Az eseményen több múzeum is képviseltette magát. A RepTár - Szolnoki Repülőmúzeum jóvoltából a repülők világával ismerkedtek meg a gyerekek.
Sajtótájékoztató az investEU-val közösen - 2017 - 11 - 14
Az Európai Uniós beruházások egyik megvalósult projektjeként nyitotta meg kapuit 2016-ban a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum.
Újra útra kelt a Mozaik Múzeumtúra edukációs programja - 2017 - 11 - 09
Egy-egy állomáson legalább öt múzeum jelenik meg saját foglalkozásaival. Az első a budapesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium, ahol a RepTár múzeumpedagógusai a magyar katonai repüléstörténet különböző érdekes fejezeteit elevenítik fel játékos formában a diákoknak. Puma századjelvény-kirakó és gyönyörű vadászgép-makettek is szerepet kapnak. Legyen élmény a tanulás!
Együttműködési megállapodás a krakkói székhelyű Lengyel Repülési Múzeummal - 2017 - 07 - 08
A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum megkötötte első nemzetközi együttműködési megállapodását a krakkói székhelyű Lengyel Repülési Múzeummal.
Együttműködés a turizmus jegyében - 2017 - 04 -26
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. együttműködési megállapodást kötött.
Svéd delegáció járt a RepTárban
2017. május 10-én a Honvédelmi Minisztérium svéd delegációja járt a RepTárban magyar, illetve svéd katonai résztvevőkkel, illetve a repülőipar képviselőivel.
A közös munka csak most kezdődik!
Együttműködést kötött az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) és RepTár - Szolnoki Repülőmúzeum.
Helikopter logisztika - 2017 - 05 - 29
2017. 05. 29- én éjjel elindult a szolnoki Helikopter Bázis területéről a felújított Mi-8P, Mi-9, és Mi-24D „Csőrike” a RepTár-ba. A hajnal már a múzeumban köszöntötte Őket. A felújítást az MH Légijármű Üzeme hajtotta végre. Köszönjük!